Nostamme palvelutasoa ylläpidossa, hinnat muuttuvat 1.1.2022 alkaen

Nostamme palvelutasoa sivustojen ylläpidossa ja tietoturvassa

Ylläpitopalvelumme sisältää palvelintilan ja sähköpostilaatikkojen lisäksi myös paljon teknistä työtä, jolla sivuston tekniikka ja tietoturvallisuus pidetään jatkuvasti ajan tasalla. Lokakuusta 2021 alkaen olemme edelleen tehostaneet sivustojen seurantaa ja valvontaa mahdollisten hakkerointiyritysten varalta. Saamme automaattisen hälytyksen, mikäli sivustolle olisi onnistuttu murtautumaan ja tärkeitä tiedostoja olisi muutettu.

Tämän monitorointipalvelun laajuutta ja toiminnallisuuksia voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti. Kaikille asiakkaillemme tarjoamme perustason päivittäisen monitoroinnin osana ylläpitopalveluamme, ilman lisähintaa. Asiakkaidemme ei tarvitse tehdä mitään palvelun käyttöön ottamiseksi, vaan me hoidamme sen. Asiakkaamme voivat saada jatkossa pyynnöstä myös kuukausiraportin, josta näkyy sivustolle tekemämme tekniset toimenpiteet, kuten päivitykset ja varmuuskopioinnit.

Muistathan, että meidän ylläpitopalvelumme sisältää myös sivuston järjestelmäpäivitykset ja varmuuskopioinnin

Webbihotellien tarjoaman pelkän palvelintilan lisäksi nykyaikainen sivusto tarvitsee säännöllisiä järjestelmäpäivityksiä. Näin saadaan käyttöön uudet ja parannetut ominaisuudet ja sivuston tietoturva pysyy ajan tasalla. Päivityksiä on tarpeen tehdä kuukausittain. Ylläpitopakettimme on alusta alkaen sisältänyt nämä päivitykset, sivuston varmuuskopioinin päivitysten yhteydessä ja sivuston toimivuuden tarkastelun ja testauksen päivitysten yhteydessä. Tästä syystä ylläpitopalvelumme maksaa hieman enemmän kuin pelkkä palvelintila webbihotellissa.

Ylläpitopalvelumme hintaan on myös jo alusta asti sisältynyt sivupohja- ja ohjelmistolisenssejä n. 100 € arvosta vuodessa. Aktiiviset lisenssit mahdollistavat, että uusimmat päivitykset ovat jatkuvasti saatavilla sekä ohjelmiston valmistajan nopean tuen mahdollisisa ongelmatapauksissa. Nämä peruslisenssit sisältyvät jatkossakin ylläpidon vuosimaksuun. Erillisestä tilauksesta hankittavat lisäosat ja niiden vuosilisenssit laskutetaaan erikseen, kuten tähänkin asti on toimittu. Nämä erilliset hankinnat kustannuksineen käydään läpi etukäteen asiakkaan kanssa. Meiltä ei tule yllätyslaskuja asiakkaillemme.

Päivitysten laiminlyönti on tietoturvariski

Päivitysten laiminlyönti on aina tietoturvariski. Mitä pidempään sivusto on päivittämättä, sitä suuremmaksi kasvaa hakkeroinnin onnistumisen todennäköisyys. Päivitysten laiminlyönti aiheuttaa yleensä ennen pitkään myös teknisiä ongelmia. Tämä koskee kaikkia nykyaikaisilla julkaisujärjestelmillä toteutettuja verkkosivustoja.

Jos et ole varma, miten asia on hoidettu teidän sivustonne osalta, kysy asiaa henkilöltä, joka vastaa sivustonne ylläpidosta. Jos asia ei ole kunnossa ja sivustonne on tehty Joomla-julkaisujärjestelmällä, kannattaa ottaa yhteyttä esimerkiksi meihin ja sopia sivustonne ylläpidon siirrosta meille ja voitte nukkua yönne rauhassa ainakin tältä osin.

On myös hyvä tiedostaa, että jos päivitykset jäävät tekemättä pitkäksi aikaa, niiden saattaminen ajan tasalle voi olla huomattavan hankalaa ja kallista. Siksi kannattaa varmistaa jo sivuston perustamisvaiheessa, että sivuston ylläpito kattaa myös julkaisujärjestelmän ja laajennusosien säännölliset pävitykset, kuten meillä YPi-paketeissa. Päivitysloki-sivumme havainnollistaa asiaa.

Ylläpidon hinnat nousevat uusille asiakkaillemme 1.1.2022

Päivitämme uutta palvelutasoamme vastaavat ylläpitopalvelun hinnat sivustolle vuoden 2022 alussa. Voimassa olevat hinnat näkyvät Mill Shopissa YPi-tuotteiden tuotekorteilla. Vanhoille asiakkaillemme hinnat säilyvät ainakin vuoden ajan nykyisellään, eikä niihin tehdä senkään jälkeen suuria kertakorotuksia. Jos tilaat www-sivut tai siirrät sivustosi ylläpidon meille vielä vuoden 2021 aikana, saat vanhana asiakkaana erinomaisen ylläpitopalvelumme nykyiseen minimaaliseen hintaan.

Tämänhetkinen arvio uusien ylläpitopalvelujen hinnasta 1.1.2022. Lopulliset hinnat näkyvät Mill Shopin tuotekorteilla vuoden 2022 alusta.

  • YPi M - 19,90 €/kk
  • Ypi MM - 29,90 €/kk
  • YPi MMM - 44,90 €/kk

Palaa tästä Mill Shopiin.

Palvelujemme tilaus-, toimitus- ja maksuehdot 1.1.2021

1. Yleistä

My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n (y-tunnus 2757171-9) rekisteröity aputoiminimi. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja ja palvelutuotteita digitaaliseen markkinointiin liittyen. Monia palvelujamme voidaan tilata myös suoraan verkkokaupastamme Mill Shopista. Tilaamalla palvelun verkkokaupastamme, sähköpostitse, puhelimitse tai henkilökohtaisesti, asiakas hyväksyy tässä kuvatut periaatteet ja ehdot. 

Palvelumme ovat tyypillisesti sähköisiä (ns. virtuaalisia tuotteita) ja niiden toimitus tapahtuu yleensä digitaalisesti, tarkoituksenmukaista kanavaa tai tapaa käyttäen. Voimme myös tuottaa fyysisiä tuotteita, kuten printattuja esitteitä tai palveluja, kuten ohjausta sisällöntuotantoon. Asiakkaan on suositeltavaa tutustua huolellisesti palveluihimme näillä sivuilla ennen tilauksen tekemistä.

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Voimme muuttaa ehtoja ilman eri ilmoitusta. Toimitettavan palvelun luonteesta riippuen näiden ehtojen lisäksi toisijaisesti sovelletaan IT-alan yleisissä sopimusehdoissa esitettyjä periaatteita, vrt. https://www.it-ehdot.fi/tutustu-ehtoihin. 

2. Tilaaminen

Asiakas voi tilata palveluitamme ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse, tekemällä tilauksen verkkokaupastamme Mill Shopista, Googlen palvelun tai Facebook-sivujemme kautta. Olemme asiakkaaseen yhteydessä ennen työn aloittamista, jotta voidaan varmistua palvelun sopivuudesta ja toimituksen yksityiskohdista.

Jos asiakas rekisteröityy tilauksen yhteydessä, hän saa sähköpostiinsa käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääsee tarkastelemaan tilauksiaan sekä omia tietojaan 'Omat sivut'-osoissamme. Tilaus on mahdollista tehdä myös rekisteröitymättä ns. vierailijana, jolloin käyttäjätiliä ei luoda, mutta tilaajan on kuitenkin annettava riittävät tiedot yhteydenpitoa ja laskutusta varten. Henkilötietojen käsittely on kuvattu dokumentissa WWW-sivujemme käyttöehdot ja henkilötietojen käsittely.

Tuotamme myös räätälöityjä palveluja ja palvelutarjontamme on laajempi kuin Mill Shopin tuotekortit. Tällöin toimitus- ja maksuehdot sovitaan tilauskohtaisesti.

Vahvistamme tilauksen sähköpostitse ennen palvelun aloittamista. Mahdollisista erityisehdoista sovitaan kirjallisesti tilauksen yhteydessä.

3. Toimitus

Kun tuotteen tai palvelun tilaus ja sisältö on vahvistettu, aloitetaan toimitus. Toimitustapa vaihtelee tuotteittain ja on kuvattu Mill Shopin tuotekorteissa. Toimitustavasta voidaan myös sopia erikseen. 

Emme normaalisti peri toimituskuluja, mikäli tuote toimitetaan digitaalisessa muodossa. Jos toimituskuluja kuitenkin peritään, siitä kerrotaan asiakkaalle etukäteen. Fyysisten tuotteiden toimituksesta perimme lähetyskulut sekä matkustamista edellyttävien palveluiden osalta matkakulut etukäteen sovittavalla tavalla. Näistä informoidaan asiakasta sähköpostitse tai vastaavalla tavalla tilauksen yhteydessä. 

Kun tuote tai palvelu on toimitettu, asiakkaan tulee hyväksyä toimitus tai tehdä tarvittavat huomautukset tai kirjallinen reklamaatio. Mikäli asiakas ei ole esittänyt huomautuksia seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksesta, tilaus katsotaan toimitetun hyväksytysti ja lasku tulee maksaa maksuehtojen mukaisesti. 

Tuotekohtaiset yksityiskohdat löytyvät Mill Shopin tuotekorteista.

4. Laskutus ja maksaminen

Tilaukset maksetaan tuotekohtaisen maksuehdon mukaisesti (ks. Mill Shopin tuotekortit). Maksusta voidaan myös sopia erillinen maksuaikataulu, jonka vahvistamme ennen tilauksen tekoa sähköpostitse asiakkaalle. Tehdessään tilauksen Mill Shopissa, asiakas saa maksuohjeen, jota voi käyttää ennakkomaksun maksamisessa. Loppuerästä lähetämme laskun sähköpostitse. Pyydettäessä lähetämme laskun kirjepostina tai sähköisenä verkkolaskuna veloituksetta.

Palvelintilaan ja sen ylläpitoon liittyvät vuosimaksut laskutetaan ja tulee olla maksettu aina ennen uuden sopimuskauden alkua.

Maksuehtomme on 14 pv netto. Emme peri laskutuslisää. Huomatusmaksu on 5 € ja viivekorko korkolain mukaan. Palveluidemme tilaushetkellä voimassaolevat hinnat tulee tarkistaa Mill Shopista tilauksen yhteydessä. Arvonlisäveron 24% osuus on eritelty tuotekortilla.

5. Reklamaatiot

Mikäli asiakas havaitsee tuotteessa tai palvelussamme oleellisen, tuotteen tai palvelun käyttöön heikentävästi vaikuttavan virheen, hänen tulee olla meihin viipymättä yhteydessä. Ensisijainen ratkaisutapa on virheen korjaaminen mutta mikäli se ei ole mahdollista, pyrimme ratkaisemaan asian neuvottelemalla. 

6. Yhteydenotot

Pyydämme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tietosuojaseloste ja sivuston käyttöehdot

1. Yleistä

My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n (y-tunnus 2757171-9, kotipaikka Hanko) rekisteröity aputoiminimi. Jäljempänä puhutaan My Marketing Mill:istä ja voidaan viitata myös näiden sivustolla olevaan verkkokauppaan, MILL SHOPiin. Käyttämällä My Marketing Mill:in www-sivuja hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Www-sivusto on sijoitettuna Suomen Hostingpalvelu Oy:n palvelimelle. Ko. yritys vastaa omalta osaltaan tietosuojan toteutumisesta. 

2. Vastuu sisällöstä ja tiedoista verkkosivuillamme

My Marketing Mill pyrkii tuottamaan sivuille mahdollisimman informatiivista, oikeaa ja ajantasaista tietoa, mutta emme voi taata kotisivuilla annettujen tietojen olevan virheettömiä emmekä hyväksy juridista vastuuta mahdollisista puutteista, virheistä tai vanhentuneesta tiedosta. My Marketing Mill:illä on oikeus muuttaa sivuston sisältöä ilman erillistä ilmoitusta. My Marketing Mill ei vastaa näiden kotisivujen käytöstä suoraan tai epäsuorasti mahdollisesti aiheutuvista tappioista, vahingoista tai kuluista.

3. Evästeiden ja analytiikan käyttö sivustolla

My Marketing Mill voi tallentaa kävijöiden tietokoneille evästeitä (cookies) näiden vieraillessa www-sivuillamme. Evästeitä voidaan käyttää kävijöiden tunnistamiseen istunnon aikana sekä verkkosivuillamme tarjottavien palveluiden tuottamiseen ja niiden kehittämiseen. Evästeitä käytetään nykyisin internetsivustoilla yleisesti, mutta jos vierailija ei halua vastaanottaa niitä, ne estää sivun alalaidassa näkyvän bannerin avulla, kun vierailija tulee ensimmäistä kertaa sivustolle. Evästeiden estäminen saattaa kuitenkin rajoittaa palvelujen käyttöä sivustollamme.

Sivustolla käytetään myös analytiikkaa, tarkoituksena kehittää sivston toimintaa. Yksittäiset IP-osoitteet anonymisoidaan niin, että IP-osoitetta ei voida yhdistää tiettyyn henkilöön tai perheeseen. Käytettävä sovellus on Matomo. Kaikki analytiikkatiedot pysyvät yrityksen omassa hallussa, eikä niitä jaeta muille osapuolille.

Palvelintilan tarjoaja Suomen Hostingpalvelu Oy kerää myös tietoja IP-osoitteista tilastointitarkoitusta varten.

4. Sivuston ja sisällön tekijänoikeudet

My Marketing Mill:llä on tekijänoikeus kotisivuihin sekä kaikkeen sivuilla olevaan tietoon ja muuhun sisältöön, joka on suojattu tekijänoikeuslainsäädännöllä, lukuunottamatta esimerkiksi yhteistyökumppanien (kolmannen osapuolen) logot tai muu materiaali, jonka tekijänoikeus on ko. taholla.

5. Henkilötietojen käyttö ja luovutus ja rekisteröidyn oikeudet
5.1 Henkilötietoja sisältävät rekisterit

Asiakkaiden tietojen tallennukseen käytetään asiakasrekisteriä, johon liittyy käyttäjärekisteri.

Suomen Hostingpalvelu Oy:n palveluna sivuilla vierailijoiden ip-osoitteita taulukoidaan kävijöiden lukumääräistä tilastointia varten. Tätä tietoa käytetään kävijämäärien seurantaan ja mahdollisissa väärinkäyttötapauksissa tietyn ip-osoitteen estämiseen. Ip-osoitteita ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

5.2 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

My Marketing Mill tarjoaa palveluja yrityksille. Yrityksienkin yhteystiedot voivat sisältää henkilötietoja, kuten asiakasyrityksen yhteyshenkilön nimen.

Asiakasrekisteriin tallennetaan tietoja, jotka ovat tarpeen laskutusta, palveluiden tuottamista, yhteydenpitoa ja palveluista viestimistä varten. Rekisteriin kirjataan vain tarpeelliset tiedot noudattaen tietojen minimoinnin hyvää käytäntöä.

Henkilötietojen käsittelyn peruste on tyypillisesti sopimus yrityksen ja asiakkaan välillä. Käsittely voi perustua myös lakiin. Uutiskirjeen ja muun markkinointiviestinnän osalta käsittely perustuu joko em. sopimukseen tai asiakkaan antamaan suostumukseen tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassamme Mill Shopissa tallennamme tilauksen tehneiden asiakkaiden IP-osoitteet, jotta mahdollisissa väärinkäyttötapauksissa tilauksen tekijä voidaan paremmin varmistaa. IP-osoitetta ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

5.3 Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin tallennetaan laskutusta ja yhteydenpitoa varten tarvittavia nimi- ja osoitetietoja sekä sähköpostiosoitteita ja verkkokaupan tilausten yhteydessä myös ip-osoite. Laskutusasiakkailta tallennamme tiedot toimitetuista palveluista sekä toimitusten ja maksujen ajankohdat. 

5.4 Säännönmukaiset tietolähteen ja säännönmukaiset tietojen luovutukset

Asiakas antaa itse tarvittavat tiedot tarjouksen pyytämisen tai palvelun tilaamisen yhteydessä tai tilatessaan uutiskirjeen. Ip-osoitteet kerätään automaattisesti lokitiedostoihin. Tietoja voidaan luovuttaa yhteistyökumppaneille tai alihankkijoille palveluiden tuottamista tai siihen liittyviä toimenpiteitä varten tai talous- tai sopimushallintoon liittyen.

5.5. Tietojen luovutus EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle

5.6. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteritiedot on suojattu ja niihin pääsy on mahdollista vain rekisterin ylläpitäjille (pääkäyttäjät). Pääkäyttäjän pääsyoikeudet ovat ainoastaan ylläpidolla. Kaikista toimenpiteistä järjestelmässä jää lokimerkintä.

5.7 Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakkaat tai muut käyttäjät, joiden tietoja on tallennettu asiakasrekisteriin, voivat pyytää saada heistä tallennetut tiedot. Mikäli henkilöllä on käyttäjätili sivustolle, hän saa koska tahansa ladattua itsestä tallennetut tiedot omatoimisesti, sähköisessä muodossa. Mikäli tietoja jouduttaisiin kokoamaan manuaalisesti, tiedot toimitetaan 30 päivän kuluessa kirjallisen pyynnön saapumisesta. Asiakas voi sisäänkirjautumalla itse tarkastella tietojaan ja korjata itseään koskevan tiedon, mikäli se on muuttunut. Tieto, esim. muuttunut osoite, korjataan pyydettäaessa myös ylläpidon toimesta. Korjaus tehdään mahdollisimman pian, viimeistään 30 päivän kuluessa pyynnöstä.

5.8. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyn oikeuksista on säädetty laajasti EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa. My Marketing Mill toteuttaa rekisteröidyn oikeudet asetuksen mukaisesti.

6. Muuta tietoa

6.1 Verkkokauppa MILL SHOP

Asiakas voi tilata palveluitamme suoraan verkkokaupastamme MILL SHOPista.Palveluidemme tilaamiseen, toimittamiseen ja maksuun liittyvät asiat on kuvattu sivulla Toimitus- ja maksuehdot. Jos sivustolla olevassa tiedossa on eroavaisuuksia, MILL SHOPin tuotekortin tieto on ensisijainen tilaukseen ja toimitusehtoihin sovellettava tieto ja muualla sivustolla mahdollisesti olevat tuotetiedot ja palvelukuvaukset ovat toissijaisia.

Verkkokaupassamme asiointi edellyttää käyttäjätiliä eli uuden asiakkaan osalta rekisteröitymistä. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakas antaa yhteystietonsa ja saa käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla hän voi itse myöhemmin tarkistaa tietonsa 'omat sivut' -osiossa ja tarvittaessa korjata niitä.

6.2. Uutiskirje

Sivustolla vierailija voi tilata My Marketing Mill:in maksuttoman, 2-4 kertaa vuodessa julkaistavan uutiskirjeen täyttämällä tilauslomakkeen kenttiin nimensä ja sähköpostiosoitteensa ja lähettämällä lomakkeen. Henkilötiedot rekisteröidään tällöin tilaajan omaan suostumukseen perustuen. Uutiskirjeen voi tilata myös antamatta henkilötietojaan, esimerkiksi käyttämällä yrityksen nimeä ja yleistä sähköpostitiliä.

Uutiskirjettä saa vapaasti välittää sähköpostitse eteenpäin, mutta sen sisältöä ei saa muuttaa. Mikäli uutiskirjeen ja MILL SHOPin tuotekortin tiedoissa on eroavaisuuksia, tuotekortin tieto on ensisijainen.

Yrityksemme asiakkaat liitetään uutiskirjeen rekisteriin automaattisesti, eikä sitä tarvitse erikseen tilata. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa www-sivujemme kautta, uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta tai ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse.

 

Ylläpidon pakettien ja hintojen muutokset 1.1.2020 alkaen

Ylläpidon pakettien koot kasvoivat ja hinnat muuttuivat

Suomen Hostingpalvelu Oy on muuttanut vuoden 2020 alkupuolella joidenkin webbihotellipakettiensa kokoonpanoa, mikä heijastuu niiden hinnoitteluun ja sitä kautta myös meidän ylläpitohintoihimme. Pienimpien pakettien kokoa on kasvatettu, mikä helpottaa tilannetta, jos esimerkiksi sähköposteihin tarvitaan paljon levytilaa. YPi-M ylläpidossa käytettävän paketin koko kasvoi 2 Gt:un (aiemmin 1 Gt) ja YPi-MM-paketin koko neljästä viiteen gigatavuun. 

Tärkeää: Meidän ylläpitopakettimme sisältää myös sivuston järjestelmäpäivitykset

Webbihotellien tarjoaman palvelintilan lisäksi nykyaikainen sivusto tarvitsee säännöllisiä järjestelmäpäivityksiä. Näin saadaan käyttöön uudet ja parannetut ominaisuudet ja sivuston tietoturva pysyy ajan tasalla. Päivityksiä on tarpeen tehdä kuukausittain. Ylläpitopakettimme sisältää nämä päivitykset ja lisäksi sivuston varmuuskopioinin päivitysten yhteydessä ja sivuston toimivuuden tarkastelun ja testauksen päivitysten yhteydessä. Tästä syystä ylläpitopalvelumme hinta on hieman korkeampi kuin webbihotellien tarjoaman pelkän palvelintilan hinta.

Päivitysten tekemättä jättäminen voi aiheuttaa ajan mittaan teknisiä ongelmia ja on aina tietoturvariski. Tämä koskee kaikkia verkkosivustoja, jotka on toteutettu nykyaikaisilla julkaisujärjestelmillä. On myös hyvä tiedostaa, että jos päivitykset jäävät tekemättä pitkäksi aikaa, niiden saattaminen ajan tasalle voi olla huomattavan hankalaa ja kallista. Siksi kannattaa varmistaa jo sivustoa hankittaessa, että sivuston ylläpito kattaa myös julkaisujärjestelmän ja laajennusosien säännölliset pävitykset, kuten meillä YPi-paketeissa. Ks. myös Päivitysloki-sivumme.

Hinnat nousivat noin 15%.

Uudet hintamme ovat jo nyt voimassa uusille asiakkaille ja nykyisille asiakkallemme ne tulevat voimaan 1.2.2020. Voimassa olevat hinnat näkyvät Mill Shopissa YPi-tuotteiden tuotekorteilla.

Palaa tästä Mill Shopiin.

Käytämme evästeitä

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä ja analysoimme kävijätietoja anonymisoidusti. Evästeet ovat tarpeelisia sivuston toiminnan kannalta, Voit päättää itse, haluatko hyväksyä evästeet vai et. Huomaa kuitenkin, että jos hylkäät evästeet, et ehkä pysty käyttämään kaikkea sivustomme sisältöä parhaalla mahdollisella tavalla.
Löydät tämän evästevalinnan myöhemmin myös sivun alatunnisteesta.