MILL SHOP - Ylläpito ja tuki

Ostoskorini

Laadukas palvelintila ja kotisivujen tekniikan säännöllinen huolto ovat tärkeäitä, kun sivuilla ja sähköposteissa on paljon liikennettä. Laadukas ylläpito varmistaa, että järjestelmät toimivat hienosti ja ongelmitta ja kotisivujen tekniikka ja tietoturva pysyy ajan tasalla. Tähän palveluun voit liittää jopa kolme eri domainia ja sivustoa! Sopimusasiakkaille perustuotteesta -10% kassalla.

€189.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

Tökkiikö sähköposti liian ahtaan levytilan takia? Ei hätää: tällä tuotekortilla voit tilata meiltä 5 Gb/vuosi lisätilaa kotisivuillesi. Se on helppo ja nopea ratkaisu saada reilusti lisää tilaa, jos muuten olet tyytyväinen palvelupakettiisi, etkä esimerkiksi tarvitse lisää sähköpostilaatioita tai muita lisäominaisuuksia.

€99.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

Sivuston verkkotunnuksen eli domainin tai sähköpostien siirto meidän ylläpidettäväksi ovat esimerkkejä teknisestä työstä. Kotisivupakettiemme tilauksen yhdeydessä saatte nämä palvelut edullisimmin, mutta tarvittaessa niitä voidaan tilata erillistyönä tällä tuotekortilla.

€40.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

Hyvät kotisivut ansaitsevat laadukkaan palvelintilan ja säännöllistä huoltoa. Näin sivusto ja meilit toimivat luotettavasti ja kotisivujesi tietoturva pysyy ajan tasalla. Tiesithän, että webbihotelliien palvelintila ei yksin takaa kotisivujen tietoturvaa, vaan tarvitaan säännöllisiä ohjelmiston päivityksiä! Sopimusasiakkaille perustuotteesta -10% kassalla!

€147.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu
© 2016-2019 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.