MILL SHOP - Kotisivut

Ostoskorini

Erinomainen palvelunne ja loistavat tuotteenne ansaitsevat arvoisensa esillepanon - hienot kotisivut. WWW-Startti on ratkaisu, kun haluatte uudet sivut edullisesti! Saatte kerralla tyylikkäät, toimivat ja turvalliset kotisivut yrityksellenne.

€799.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

WWW-Yritys on tarkoitettu pienyrityksen kotisivujen luomiseen tai uudistamiseen. Jos kotisivujenne ilme alkaa näyttää kauhtuneelta, WWW-Yritys-paketilla tuomme sivustonne taas tähän päivään. Vanha päivittämätön sivusto on myös tietoturvariski! 

€1,299.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

Haluatko rekisteröidä yritysnimesi mukaisen verkko-osoitteen ja ottaa käyttöön sähköpostit, mutta miettiä kotisivuja hieman myöhemmin? Toimi kuitenkin nopeasti! Vasta, kun domain on rekisteröity sinulle, kukaan muu ei nappaa sitä nenäsi edestä.

€129.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

Kirjaudu sisään -lomake on kaikille tuttu monista nettipalveluista. Voisiko tällaisesta lomakkeesta olla hyötyä sinun kotisivuillasi? Kyllä, jos esimerkiksi haluat itse päivittää sivujasi tai jos haluat edistyneempiä toimintoja sivuillesi.

€124.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

Erinomaiset palvelunne ja tuotteenne ansaitsevat tuekseen hyvät kotisivut. WWW-Startti-Lite on ratkaisu erityisesti pienille yrityksille, kun halutaan yksinkertaiset ja selkeät, omista tuotteista ja palveluista kertovat kotisivut.

€499.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu
© 2016-2019 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.