Verkkosivut

Verkkosivut

Erinomaiset palvelunne ja tuotteenne ansaitsevat arvoisensa esillepanon - hienot ja hyvin toimivat verkkosivut. Tästä kategoriasta löydätte tarpeisiinne sopivan sivustopaketin. Paketit ovat esivalmisteltuja ja -testattuja ja siksi edullisia ja luotettavia. Lisäksi voimme valmistaa teille täysin kustomoidun sivuston.

Sisältöpalvelut

Sisältöpalvelut

Sisältöpalveluilla saatte lisävoimia sisällön tuottamiseen verkkosivuille ja someen. Näin sisältö uusituu ja pysyy kiinnostavana. Valitse alla olevista paketeista sopivin tai pyydä tarjousta juuri teille kustomoidusta palvelusta. Palvelun puitteissa voimme tuottaa tekstisisältöjä, editoida kuvia ja videoita ja julkaista ne halutuissa kanavissa sovittuun aikaan.

Ylläpito

Ylläpito

Ylläpito tekee sivustonne näkyväksi kaikille. Ylläpitopaketteihimme kuuluu palvelintilan ja sähköpostien lisäksi julkaisujärjestelmän säännölliset päivitykset ja sivuston varmuuskopiointi. Näin sivusto toimii luotettavasti ja tietoturva pysyy ajan tasalla. Levytila, kaista ja muut ominaisuudet riittävät valmiissa paketeissamme useimmille, mutta tarvittaessa ylläpito voidaan myös kustomoida juuri teidän tarpeeseenne sopivaksi.

Laajennukset

Laajennukset

Sivustolle voidaan lisätä erilaisia toimintoja laajennusosien avulla. Erimerkkejä laajennuksista ovat sisäänkirjautumismoduuli ja käyttäjätilit, uutiskirje-sovellus, laskutusohjelma ja verkkokauppa. Monet laajennusosat ovat helppoja ja nopeita ottaa käyttöön. Monimutkaisemmissa kuten verkkokaupoissa, mieleisten asetusten löytämiseen ja järjestelmä käytön oppimiseen kuluu enemmän aikaa.

 
Powered by Phoca Cart